Gescreende schoonmaakster

Bedrijfcleaning biedt alleen maar gescreende schoonmaaksters aan, zodat wij een betere match kunnen garanderen tussen u en de schoonmaakster. Voor een gescreende schoonmaakster betaalt u eenmalig €39,95 bemiddelingskosten, hier ontvangt u een factuur van zodra wij een kandidaat aan u hebben voorgesteld.

De huishoudelijke hulp screenen wij op drie momenten:

  1. Moment van inschrijving

    Schoonmaaksters kunnen zich bij ons inschrijven. Hierbij vullen ze hun eerdere werkervaring in, motivatie en eventuele referentie. Op dat moment kunnen wij ervoor kiezen om diegene toe te laten in ons database of niet.
  2. Integriteit interview

    Via ons inlogsysteem kunnen de schoonmaaksters zich aanmelden op beschikbare adressen bij hen in de buurt. Hieruit maken wij een selectie en kijken wij, aan de hand van hun inschrijfformulier, wie het meeste voldoet aan de wensen van de klant. Die kandidaat nodigen wij uit voor ons integriteit interview. Dit interview is samengesteld door de onafhankelijke partij DIIS (Digitaal Interactief Interview Systeem): een bedrijf die gespecialiseerd is in het testen van personeel op hun integriteit. Er worden vragen gesteld over het nakomen van afspraken, diefstal, drank, drugs etc. Alleen als de kandidaat de test heeft behaald en een voldoende heeft gescoord, hebben we een intakegesprek.
  3. Intakegesprek

    Bij het intakegesprek bespreken we motivatie en eerdere werkervaring. Daarnaast controleren wij de gegevens van de schoonmaakster en leggen wij onze werkwijze uit. Als ook het gesprek positief is en de schoonmaakster voldoet aan de wensen van de klant, kan er een koppeling plaatsvinden. De klant ontvangt een bericht dat wij een geschikte kandidaat voor ze hebben en dat er een kennismakingsgesprek plaats kan vinden.

  

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 - 905 beoordelingen