Bemiddelingskosten

U betaalt de eenmalige bemiddelingskosten als wij u koppelen aan een schoonmkaaster. Bij de koppeling kijken we uiteraard naar uw wensen die u heeft aangegeven in het aanvraagformulier.

Gescreende hulpen

Wij bieden alleen gescreende schoonmakers aan.

  1. €39,95 gescreende hulp. Wij koppelen een gescreende schoonmaker aan u. Een gescreende schoonmaakster heeft ons DIIS integriteit interview positief afgerond en een intakegesprek gehad met een van de medewerkers van Bedrijfcleaning.

DIIS

In samenwerking met de onafhankelijke partij DIIS, hebben wij een integriteit interview samengesteld. Hierin worden vragen gesteld aan de schoonmaakster over betrouwbaarheid, nakomen van afspraken, drank, drugs etc. Alleen als deze positief is afgerond, hebben wij daaropvolgend een intakegesprek met de kandidaat. Tijdens het intakegesprek bespreken we eerdere werkervaring, motivatie, controleren wij de gegevens en leggen wij onze werkwijze uit.

6 maanden garantie

U heeft 6 maanden garantie. Indien wij u gekoppeld hebben aan een schoonmaakster, dan ontvangt u per e-mail de factuur van de eenmalige bemiddelingskosten. Mocht de hulp binnen 6 maanden stoppen of toch niet goed bevallen, dan koppelen wij u gratis aan een nieuwe schoonmaakster (indien mogelijk).

 


Notice: Undefined index: review in /var/www/vhosts/bedrijfcleaning.nl/httpdocs/templates/bt_arise2/html/com_content/article/default.php on line 490